Δοχεία Σακκόφιλτρων

Δοχεία Σακκόφιλτρων
Δοχεία Σακκόφιλτρων
Δοχεία Σακκόφιλτρων
Δοχεία Σακκόφιλτρων

Δοχεία Σακκόφιλτρων

Τα δοχεία σακκόφιλιρων της FSI είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφες ASME. Τα δοχεία αυτά εχουν εξερετικά μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης και είναι πολύ εύκολα στον καθαρισµό τους. Είναι κατάλληλα για σακκόφιλτρα με συμβατικό ατσάλινο δακτύλιο ή πλαστικό ΡΟΙΥΚΧ.

 

 

 

 

ΔΟΧΕΙΑ BFN
Σειρά δοχείων αξιοπιστίας και αντοχής. Η οικονοµική πρόταση της FSI, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα. Ικανότητα ροής ανάλογα µε το µοντέλο από 95έως 760 λίτρα/λεπτό. Είναι διαθέσιµα σε κατασκευή από ατσάλι η ανοξείδωτο 316/316L µε διάφορους τύπους σύνδεσης κα εισόδου/εξόδου.

 

 

 

 

ΔΟΧΕΙΑ BFC
Για υψηλές απαιτήσεις, η Ρ5Ι προτείνει την σειρά BFC που πληροί απόλυτα τις προδιαγραφές του κώδικα ASME. Δέχεται, όπως και η σειρά BFN ένα σακκόφιλτρο (Νo 1,2,3 ή 4) µε ικανότητα ροής από 95-760 λίτρα/λεπτό. Το δοχείο BFC είναι ανοξείδωτης κατασκευής (304-316,316L) και είναι διαβαθµισµένα για πίεση µέχρι 300 PSI.

 


 

 

ΔΟΧΕΙΑ FSPN
Η σειρά φίλτρων που µπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση εφαρµογής φίλτρανσης. Διαθέσιµα σε κάθε συνδυασµό διάταξης ροής. ΠλούσιοςαδοχείαFSIδιατίθε βασικός εξοπλισµός και κατασκευή από ατσάλι, ανοξείδωτο ατσάλι 304/316L ή τιτάνιο.

 

 

 

Η σειρά FSPN αποτελείται από µοντέλα που αρχίζουν από το πολύ µικρό FSPN 35 που δέχεται ένα σακκόφιλτρο Νο3, µε δυνατότητα ροής µέχρι 95 λίτρα/λεπτό και καταλήγουν στο πανίσχυρο FSPN5000
µε 24 σακκόφιλτρα - Νο2 και ικανότητα ροής 18,24 m3/λεπτό. Τα µεγάλα δοχεία FSPN είναι διαθέσιµα και µε υδραυλικό καπάκι.
Επιστροφή

Share |