Φίλτρα Φυσίγγια

Φίλτρα Φυσίγγια
Φίλτρα Φυσίγγια
Φίλτρα Φυσίγγια
Φίλτρα Φυσίγγια
Φίλτρα Φυσίγγια
Φίλτρα Φυσίγγια

Τα φίλτρα φυσίγγια της FSI είναι προϊόν εκτεταμένων ερευνών και είναι διαθέσιμα σε μία ευρύτατη γκάμα όσον αφορά την κατασκευή του σώματος και του πυρήνα.

 

        


Φίλτρα VOREX


Κατασκευασμένα από 100% μικρονήματα πολυπροπυλενίου για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα  καιλιγότερες αλλαγές. Ονομαστικής διαβάθμισης. Τα φίλτρα VOREX κατασκευάζονται με μια μοναδική διαδικασία θερμικής ένωσης. Μικρότερης πυκνότητας ίνες βρίσκονται στην επιφάνεια και βαθμηδόν πυκνότερες προς το κέντρο. Η μέθοδος αυτή παγιδεύει τα σωματίδια ομοιόμορφα σε όλο το σώμα του φίλτρου.


Φίλτρα POLYWOUND


Ονομαστικής διαβάθμισης φιλτραρίσματος. Κατάλληλα για μεγάλη γκάμα βιομηχανικών και χημικών εφαρμογών. Είναι πλεκτού τύπου από ίνες πολυπροπυλενίου ή polyester η βάμβακα. Μπορεί να γίνει επιλογή πυρήνα από πολυπροπυλένιo, χάλυβα ή Inox. Εξαιρετικά για χρώματα και χημικά υψηλού ιξώδους.
 


Φίλτρα VOREX HP


Απόλυτης διαβάθμισης φιλτραρίσματος. Ο πρωτοποριακός πυρήνας τους παρέχει σταθερότητα που επιτρέπει την χρήση πολύ λεπτών μικροϊνών κυμαινόμενου πάχους ώστε να επιτυγχάνεται άριστη διαβαθμισμένη πυκνότητα. Σαν αποτέλεσμα το VOREX HP παρέχει μικρότερη πτώση πίεσης, αυξημένη κατακράτηση ρύπων και μεγαλύτερο χρόνο ζωής. Τα φίλτρα VOREX ΗΡ είναι ιδανικά για την επεξεργασία πόσιμου νερού τροφίμων, μαγνητικών μέσων, φαρμακευτικών κ.λπ.

 

 

Τα φίλτρα VOREX HP παγιδεύουν τους ρύπους σε ολόκληρο στο βάθος του σώματός τους.
 

 


 Επιστροφή

Share |